Lichttaal

Gepubliceerd op 25 mei 2022 om 08:35

Al enige tijd merk ik dat ik steeds meer gebruik maak van lichttaal (light language). Het is een taal die voorbij gaat aan de beperkingen van de huidige vorm van communicatie. Bij lichttaal is wat je voelt belangrijker dan wat je denkt. Je kunt het spreken, zingen, dansen, schrijven, benadrukken met je handen. Lichttaal heeft geen vast alfabet. Het vibreert rechtstreeks tot onze ziel en DNA.

Als ik een healing op afstand doe, ontstaat lichttaal als vanzelf. Vanaf het begin bewoog ik mijn handen in patronen. Sinds enige tijd spreek ik daar ook bij in prachtige klanken. Het is een drang waar ik niet aan voorbij kan. Van de ene ziel naar de andere.

Het opent energie en DNA op een hoger niveau. Het helpt op zielsniveau om emotioneel en fysiek te helen. Verbinding te maken met onze aangeboren wijsheid, slapende gaven en waarheden te activeren en verbinding te maken met ons doel.

Van de week wilde ik een krachtstok maken. En voelde de behoefte om daar het brandapparaat bij te gebruiken. Het resultaat is een zeer krachtige stok vol met lichttaal. Ook deze stroom kwam als vanzelf en was niet tegen te houden.

Ik ben aan het groeien en ontdekken hierin en ben heel benieuwd wat het mij verder gaat brengen. Waar ik het kan toepassen, wat de bedoeling is voor mij en jullie.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.