Reading


Tegenwoordig hebben mensen wel een vaag idee wat een reading is door tv programma’s als Derek Ogilvie en Long Island medium. Er zijn 2 soorten readings. De readings zoals in de tv programma’s, gaat vaak over het contact maken met overleden en zijn een steun voor de achterblijvers. Feiten die controleerbaar zijn, zijn hierbij belangrijk en leveren het bewijs dat het leven na de dood verder gaat. Hierbij kunnen ook foto’s en voorwerpen gebruikt worden.
Een andere vorm van reading is het contact maken met de Ziel. Dit is bedoeld om je verder te helpen in je huidige leven. Omdat ik mij richt op je ziel krijg je informatie die op dat moment van belang is. Belangrijker dan feiten is dat jij je  herkent in het verhaal. Emotionele blokkades kunnen hierdoor aangeraakt en gehealt worden.
Komt er tijdens de reading wel feitelijke informatie voorbij zoals: “Je vader was alcoholist”, dan is dat omdat dit samenhangt met de overtuigingen en emoties waar je op dat moment me zit en hierdoor niet verder komt in je leven.
De energie die vrijkomt tijdens een reading werken nog lang door en zetten je niet alleen mentaal maar ook emotioneel in beweging. Je komt tot nieuwe inzichten die je samen met je ziel hier op aarde op weg kan helpen. Maar jij moet dat doen.


Persoonlijke reading


Kom je voor een persoonlijke reading bij mij (of soms kan het ook bij iemand thuis) dan zal het in eerste instantie een reading op Zielsniveau zijn. Is het belangrijk voor de reading dan komen ook de “spirits” erbij en die kunnen je een steuntje in de rug geven. Heb je behoefte aan contact met de overledenen dan kunnen we ons ook daar op richten en contact maken, eventueel met behulp van foto’s en voorwerpen.


Foto reading


Een foto reading gaat via de mail.
Een foto kan gelezen worden van jezelf of van iemand anders die nog leeft of van iemand die overleden is.
Verder werkt het hetzelfde als bij een reading. Ik zal dus laten weten wat ik door krijg, en dit opschrijven. Ik mail dit als pdf naar je toe.
Wil je een foto laten lezen dan moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen: iemand moet er alleen op staan, en het liefst naar voren kijken. Wil je iemand laten lezen die nog leeft, dan heb je daar toestemming van die persoon voor nodig.
Wil je een foto reading aanvragen, neem dan contact met mij op via een berichtje of telefoon en dan hoor je de verdere details.


Huiskamer of groepsreading


Tijdens een huiskamer reading word door de gastvrouw/heer familie, vrienden, bekenden uitgenodigd om een reading bij te wonen. Tijdens deze reading zal het dan hoofdzakelijk gaan om overledenen. De aanwezigen mogen foto's en voorwerpen van de overledenen meenemen. Maar dit hoeft niet.
Een huiskamer reading is tot maximaal 10 personen.

 

Reading met Kruiden

Ieder kruid heeft zijn eigen kracht en werking. Door mij af te stemmen op jouw energie kies ik intuïtief 4 à 5 kruiden uit. Ik leg uit wat de kracht is van het kruid, waarom ik het voor je gekozen heb en wat de samenhang is tussen de verschillende kruiden. De kruiden krijg je mee in een jute zakje die je bij je kunt dragen. De kracht van de kruiden werken in op je gestel en je geest/ziel. Het zakje kun je ook onder je hoofdkussen leggen. Samen kunnen we ook nog een steentje uitkiezen om de kracht van het zakje te ondersteunen. We maken samen een affirmatie die je samen met de kruiden kunt gebruiken om jou tot steun te zijn. Een voobeeld van een affirmatie is "Ik ben blij met wie ik ben"  of  "vandaag mag ik zijn wie ik ben" .

Ik kan ook een kruidenwierrook maken specifiek aan de behoefte van het huis/bedrijf/praktijk. Deze kruiden gebruik je in een oliebrandertje. De warmte van het waxinelichtje zorgt ervoor dat de kracht van de kruiden hun werk kunnen doen. Zo breng je bijvoorbeeld rust en harmonie in huis of concentratie en creativiteit in je bedrijf.

Voor een kruidenreading kun je een afspraak maken om in mijn praktijk te komen. Ik kan mij ook afstemmen op de energie van iemand a.d.h.v. een foto. Dit kan zowel in de praktijk als digitaal. 

Ik ben ook regelmatig op markten en beursen waar ik een korte reading geef en een krachtzakje of wierrook maak.