Cleaning

Energetisch reinigen van huis en aura


Ieder huis heeft een geschiedenis die sporen van oude energie nalaat en anders wel de plek waarop het gebouw staat. Alle gebeurtenissen die een huis of plek heeft meegemaakt, laten sporen na. De staat waarin ons huis zich (energetisch) bevindt kan grote invloed hebben op onszelf en ons leven.
Achtergebleven energie van vorige bewoners hebben invloed op jouw als nieuwe bewoner. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan energieën van overleden mensen of gebeurtenissen die in en rond het huis hebben plaatsgevonden. Ook kan het zijn dat er spullen in huis zijn gebracht met een energetische lading. Maar ook de energie van gebeurtenissen die met jou of je gezin te maken hebben kunnen blijven hangen in huis en invloed hebben op hoe jij je voelt.  

Zelf kun je ook openstaan voor de energie van je omgeving en meenemen naar je huis. Ook de energie die al in het huis is kan aan jou blijven plakken. Daarom is het zuiveren van je aura tegelijk met je huis belangrijk.


Aan welke klachten kun je denken? Je word zonder reden heel erg verdrietig, boos, bang of overdreven blij, je slaapt slecht, je zoekt vaak ruzie, je bent onrustig, je voelt je leeg (hebt nergens zin in), hoofdpijn, je niet veilig/prettig voelen, je niet kunnen concentreren.


Vaak word bij het energetisch reinigen gebruik gemaakt van witte salie. Ik vind het fijn om mij af te stemmen op de energie en kruiden te branden die daar bij passen. Samen met bijvoet (de europese Salie) reinig ik dan de ruimte. Ik gebruik daarbij ook geluid van bijvoorbeeld een klankschaal en zet intenties van zuivere energie. Vul je de ruimte s niet met een nieuwe zuivere energie dan zal de ruimte al snel weer gevuld zijn met de oude en zelfs nieuwe (negatieve) energie. Daarom brand ik na de reiniging nog met mooie kruiden die de ruimte weer vullen en zal het niet meer openstaan voor de oude of andere negatieve energie. Uiteraard houd ik daarbij rekening met de energie die er mag zijn. Jouw liefdevolle energie en die van je gidsen/voorouders. 

Ik laat ook een zakje met afgestemde kruiden achter die gebrand kunnen worden op bijvoorbeeld een wierook of oliebrandertje. 

Bedrijfspand reinigen

Ook bedrijfspanden waar veel gebeurt is/problemen zijn geweest zijn energetisch belast. Om een frisse start te maken en succesvol te zijn is het verstandig om ook je pand energetisch te zuiveren.