Reactie plaatsen

Reacties

Cindy Langereis
een jaar geleden

Dank je wel Karin! Vandaag voor de derde keer bij je geweest en ik merk onmiskenbaar weer een enorm verschil voor en na je behandeling.

Karin Ovinge
een jaar geleden

🙏

Cindy Langereis
2 jaar geleden

Na een jaar de kat uit de boom te hebben gekeken heb ik eindelijk een healing laten doen door Karin. Prettige omgeving, een voor mij duidelijk waarneembare healing, feedback die resoneerde met mijn eigen bevindingen en praktische adviezen. Karin is lekker nuchter. Ik ben heel enthousiast.

Karin Ovinge
2 jaar geleden

Wat fijn dat je het zo ervaren hebt!

Anouk Bakker
4 jaar geleden

Ik krijg al een paar jaar regelmatig klankhealing van Karin. Het doet me altijd enorm goed om in mijn zachte kracht en rustige harmonische energie te komen door haar. Ook kan ik het vaak niet laten om mezelf of een ander een mooi cadeau te doen uit haar ambachtelijke winkel: een mooie dromenvanger, een ketting of een krachtvoorwep zoals een reis altaartje of een heksenbal. Alles zelf gemaakt. Ik raad Karin van harte aan als healer en wijze vrouw.

Karin Ovinge
4 jaar geleden

Wat lief Anouk. Dank je wel.

Sylvia Burer
4 jaar geleden

Hoi Karin,wat goed dat ik jou bewaard heb in mijn contacten.
Ik ben al jaren oververhit, ik heb het bijna altijd te warm.
Kun jij hier iets in betekenen voor mij?
Zie graag je antwoord tegemoet,
Gr Sylvia Burer

Anoeschka
4 jaar geleden

De praktijk van Karin is gezellig ingericht en geeft je het gevoel van thuiskomen. Van alle banken en massagetafels die ik ken voelt die van haar het zachtst. Karin is een warme persoonlijkheid en weet jouw blokkades gauw op te sporen. Haar handen brengen je tot rust en haar adviezen zijn doeltreffend en makkelijk te volgen. Als mijn hoofd en lichaam niet als één voelen weet Karin dat met haar handen weer te lijmen. 'Wil je een dekentje? Lig je lekker zo?' Doe je ogen dicht en geef je maar over, met een uurtje voel je weer wat ontspanning, wedden?!

Karin Ovinge
4 jaar geleden

Wat lief, dank je wel Anoeschka, ik maak je hoofd en .ichaam graag weer een!

Tamara Broeders
6 jaar geleden

Ik kom nu ongeveer een half jaar om de 2 weken bij Karin voor een healing. De eerste tijd stuiterde ik, door de stress in mijn lijf, haar (knusse) praktijk bijna uit. Maar dankzij de heerlijke healingen, ben ik een stuk rustiger en begin ik langzaam aan te ‘voelen’ en daardoor dichter bij mijzelf te komen. Karin is lief, begripvol en heeft humor, maar ook direct als dat nodig is!
Ik ben haar heel dankbaar, dit is nl nog geen hulpverlener gelukt de afgelopen 3 jaar.
Van de zomer hield ik ineens veel vocht vast onder mijn knieën en heel bizar, als ik de behandeltafel afstapte, was dit vaak al voor de helft weg!

Karin
6 jaar geleden

Dank je wel Tamara. En wat is het fijn dat het zo goed met je gaat!

Corrie
6 jaar geleden

Goedemorgen bij een avond bij iemand thuis doet u dan ook kaart leggen en hand lezen
Groetjes Corrie

Karin
6 jaar geleden

Beste Corrie, het is al even geleden dat je dit bericht geplaatst hebt. Bij een avond bij iemand thuis leg ik wel kaarten, maar ik lees geen handen. Ik kan wel voorwerpen en foto's lezen.
Mocht je meer informatie willen neem dan even contact op via de mail.

Chantal
6 jaar geleden

Karin is een hele lieve, begripvolle maar recht door zee persoonlijkheid. Al meerdere keren heeft ze me kunnen helpen:)

Karin
6 jaar geleden

Dank je wel Chantal.

Jan Ovinge
6 jaar geleden

Ziet er goed uit

Karin
6 jaar geleden

XXX