Spirituele Coaching

 

Kom dichter bij jezelf met spirituele coaching

Ervaar je energie van jezelf en je omgeving? Word je je steeds meer bewust van je gevoelens, emoties of trauma’s? Neem je dingen waar die je nog niet zo goed begrijpt of kan plaatsen? Er is zoveel meer dan wat je met het blote oog kunt zien.

De eerste ervaringen met spiritualiteit stelt je vaak voor verrassingen. Je ervaart iets als een aanwezigheid, een gevoel, een geluid of een geur die er niet is. Je bent extra gevoelig voor energieën, gevoelens, gedachten en ideeën van jezelf en anderen. 

Hoe ga je om met deze gevoelens, waar komen ze vandaan, wat kun je ermee en hoe kun jij jezelf beschermen. En nog belangrijker hoe kom je in balans met de grote invloed van de geestelijke wereld om je heen. Met wie kun je er over praten en durf je dat wel? Door het voeren van gesprekken (vanuit mediumschap), het doen van oefeningen, het leren van technieken, het ervaren en het doen leer jij jezelf en je spiritualiteit kennen, gebruiken en waarderen. Je leert om te begrijpen hoe je lichaam samenwerkt met je ziel en het universum.

Spirituele coaching kan je helpen in balans te komen met de spiritualiteit. Het brengt rust om te ervaren, en neemt een stukje angst voor het onbekende weg. Ik neem je mee op het pad in de zoektocht naar jezelf en help je bij het oplossen van je blokkades en belemmeringen. 


Met humor, begrip en ervaring kan ik je begeleiden in dit proces.