De afgelopen jaren heb ik een Traject Spirituele ontwikkeling gegeven. 6 Workshop waar verschillende onderwerpen worden aangestipt. Snuffelen aan spiritualiteit. Voor veel deelnemers was dit niet genoeg. Heb je geen vervolg? Kunnen we meer leren over het werken met energie?

 

 

Jaartraject Spirituele Ontwikkeling en Energie werk

Dit traject bestaat uit 12 dagen waarin je leert wat spiritualiteit is en wat het voor jou betekend. Je leert verschillende technieken om met energie, op verschillende lagen te werken.

De dag zal verdeeld zijn in een stukje theorie, maar vooral ook veel doen en ervaren.

De onderwerpen zijn:

Aarden en Beschermen

Je leert verschillende technieken (zoals kleuren, licht, geluid, energie) om jezelf te aarden en te beschermen.

Reinigen

Hoe reinig je jezelf, je omgeving. Gedurende de dag loop je allerlei energieën op. En hoe zorg je ervoor dat je “schoon” blijft tijdens het werken met energie.

Mediteren

Mediteren kun je leren. Er zijn verschillende manieren om te mediteren met verschillende resultaat. Welke techniek gebruik je waarvoor?

Intuïtie

Leren herkennen en erop vertrouwen.

Divineren

Tijdens het werken met kaarten, pendel, foto's, etc. ontwikkel je steeds meer je intuïtie en ontdek je jouw spirituele gave

Werken met energie

Er zijn zoveel mogelijkheden om te werken met energie. Samen gaan we alle mogelijkheden ontdekken en ontdek jij gaandeweg wat jij prettig vind en je eigen manier van werken.

 

Tijdens het jaartraject is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen, om zo te ontdekken wat spiritualiteit voor jou beteken, wat jouw kracht is en hoe je jezelf en anderen kunt helpen.

Waar het jaartraject gehouden gaat worden, ligt aan het aantal deelnemers. In ieder geval in Purmerend, of daar in de buurt.

Start Zondag 4 september, iedere 14 dagen.

 

Kosten zijn € 900,00 voor het hele jaartraject. Wil je in termijnen betalen dan mag dat ook. We spreken samen iets af. 

 

Heb je nog vragen of wil jij je aanmelden, dan kun je hier contact met mij opnemen.