Magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Dit kan omdat ieder wezen voor het grootste gedeelte uit energie bestaat. De kosmische of universele energie werkt daarom in op ons lichaam. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben (of ons kind) zijn we geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.
Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden).  Verder kan dit leiden tot lichamelijke onbalans in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes.
Ook lichamelijke onbalans veroorzaakt door chronische ziektes kunnen door het behandelen met energie weer draaglijk worden.
En natuurlijk hebben we allemaal wel eens een ongelukje of overbelasting waardoor blessures ontstaan. De energie helpt bij het genezingsproces door het zelfgenezend vermogen te activeren en te helpen.
Tijdens de behandeling plaats ik mijn handen op je lichaam. Ik zal eerst de onbalans in je lichaam proberen te vinden en te herstellen. Hierna ga ik je lichaam van boven naar beneden af en hef ik blokkades op die ik tegenkom. Hierdoor gaat de energie weer stromen en heeft het lichaam de kans zichzelf te herstellen. Dit zal tijdens de handeling en erna een tintelend en warm gevoel geven. Soms kan er ook een koude stroming worden ervaren. Tijdens de behandeling zal ik ook regelmatig met mijn handen langs je lichaam gaan (afstrijken). De losgekomen energie verlaat dan je lichaam en de ruimte die hierdoor ontstaat wordt opgevuld met nieuwe energie.
Een behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren. Daarom kan de behandeling ook als ontspanningsbehandeling gegeven worden.

Holistic Pulsen

Holistic Pulsing is een methode waarbij technieken worden gebruikt, die de stromingen van het lichaam benaderen en uitnodigen. Deze technieken worden  in een vloeiend ritme met rekkende-, strekkende- en wiegende bewegingen toegepast. De pulsende bewegingen brengen het lichaam in een diepe ontspanning en de geest in een lichte droomtoestand. Vergeten spanningen en blokkades die mogelijk normaal lijken, kunnen los komen. Het lichaam kan zich zo fysiek, emotioneel en mentaal herstellen. Men komt weer een stukje tot zichzelf. Het is een prettige ervaring die zeer ontspannend is.

Chakra Balancing

Ieder mens heeft 7 hoofdchakra’s die zich langs de wervelkolom en aan de voorzijde van je lichaam bevinden. Van je stuitje/heiligbeen tot aan je kruin.
Elk chakra heeft een specifiek aandachtsgebied
• eerste chakra: fundament; veiligheid, zelfvertrouwen, gronding, vitaliteit
• tweede chakra: gevoelens, emoties, levensvreugde, sexualiteit
• derde chakra: kracht, wilskracht, identiteit
• vierde chakra: (eigen-)liefde; zelfwaardering, geven en ontvangen, compassie en vergeving
• vijfde chakra: communicatie en expressie
• zesde chakra: overzicht, helderzien, intuïtie
• zevende chakra: innerlijk weten, autoriteit, weten wie je bent
Ieder chakra is ook verbonden met een periode in je leven van 7 jaren. Dus eerste chakra van 0 tot 7 jaar, tweede chakra van 8 tot 14 jaar, derde chakra van 15 tot 21 jaar, enz. Je ziet de samenhang in de aandachtsgebieden en de leeftijdsontwikkeling. Is er tijdens die levensfase iets niet goed gegaan, dan zal de chakra daar last van hebben. Dit veroorzaakt blokkades waardoor de onderlinge chakra’s niet met elkaar kunnen communiceren. En de levensontwikkeling zal ook problemen ondervinden. Heb je in je eerste levensjaren grote onveiligheid ervaren dan zal je daar in de rest van je leven last van houden. Tijdens een balancing worden de chakra’s in hun natuurlijk balans gebracht door hun draairichting te activeren of af te remmen.

In de nieuwe tijd, is de energie enorm aan het veranderen, waardoor de 6 slapende chakra's zich aan het openen zijn. Door deze ook bij de healing te betrekken raak je nog meer in balans.

Chakra Voetmassage

Het woord chakra komt uit het Sanskriet (ook wel Oud-Indisch genoemd) en betekend wiel of schijf. Een chakra wordt vaak beschreven als een energiebol of draaiende schijf die door het lichaam straalt, maar een chakra is veel meer dan dat! Een energiebol of schijf kunnen de meeste mensen niet zien, maar de chakra’s zijn wel degelijk logisch en "aards" te benaderen.
De werking van elk chakra is specifiek en een belangrijk onderdeel van het hele systeem. Een chakra kan geblokkeerd of verstoord raken door bijvoorbeeld een slechte ervaring – een trauma. Een chakra kan dan te open of te gesloten raken. Een verstoring in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem – en dus ook voor je welzijn -, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.
Chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus (mentaal, sociaal, fysiek, emotioneel, spiritueel e.d.) behandeld worden. De massage zorgt er voor dat de energie tussen de chakra’s weer gaat stromen en dat verstoringen en blokkades worden opgeheven, waardoor het doorwerkt op je hele welzijn.

Klankhealing

 

Ervaar een klankhealing voor afstemming en ontspannig. Liggend op de zachte massage tafel voel je hoe de trillingen van de drum, ratels en andere instrumenten als een gids door je lichaam gaat. Je geest, hart en spirit worden geraakt. Je ontdekt hoe de helende trillingen van het geluid blokkades kan oplossen, stress verminderd, je energie en creativiteit stimuleren, je helpt om ziektes en (chronische) pijn te overwinnen. Hoe de energie in je lichaam weer vrij gaat stromen.

Een klankhealing is een geweldige ervaring voor jou alleen, maar ook geweldig om het als gezin bij jou thuis te ervaren. Neem hiervoor even contact met mij op!