Healing

Voorafgaand aan een eerste behandeling houd ik een intake. Tijdens de intake bepalen we gezamenlijk wat er nodig is en verwacht wordt. Ook de te verwachte behandelduur komt ter sprake. Bij een volgende behandelingen wordt ook eerste even gesproken over hoe het gaat en hoe het gegaan is na de behandeling. Ook worden de behandelingen afgesloten met een controle gesprek of het goed gaat. Tijdens de behandeling stem ik mij af op het lichaam van de cliënt. Ik voel daarbij wat nodig is om het lichaam te helpen genezen. Tijdens de behandelingen worden de kleren aangehouden. Ik gebruik mijn handen op het lichaam. Bij energetische therapie is het mogelijk om de behandeling op enige afstand van het lichaam te doen.
Momenteel bied ik verschillende vormen van therapie aan. Ik geef een intuïtieve behandeling, waarbij ik kijk wat op dat moment het beste past. Ik gebruik dan uit alle mogelijkheden iets. Samen is dit Energetische therapie.
De behandelingen kunnen ook als aanvullend dus naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze.
Wel raad ik aan altijd een arts te raadplegen. Hier kun je een informatiebrief voor je huisarts/specialist downloaden.