Kun jij als Heks iets doen aan een winterdepressie? Ik denk het wel. En daar is door BNN-Vara een leuk YouTube filmpje van gemaakt. Je kunt hem https://youtu.be/Dy6KG6xx-ps bekijken! 

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Karin Ovinge, geboren en getogen in Amsterdam. Ik woon al meer dan 25 jaar met mijn lieve man en (nu volwassen) kinderen in Purmerend.
Mijn eerste ervaring met energetische therapie en Qigong healing komt voort uit mijn beoefening van interne Qigong. Tijdens een oefening leerde wij energie op te wekken tussen onze handen en dit lukte mij, tot mijn verbazing, heel goed.
Helaas was onze hond ziek en in een poging hem te helpen heb ik deze energie naar hem overgebracht. Tot mijn verbijstering reageerde de hond en in plaats van rondjes lopen en janken is hij rustig gaan slapen.
Langzaam heb ik deze ervaring gebruikt om familie en kennissen te behandelen. De ervaringen waren zeer positief en ik heb mij meer verdiept in deze vorm van Qigong en andere vormen van energetische therapie. O.a. door het volgen van verschillende opleidingen. 

Inmiddels ben ik ook begonnen met Kracht - Kruiden, Voorwerpen & Sieraden. Ik geef hiermee kruidenreadings, geef workshops en maak krachtvoorwerpen. Meer informatie hierover vindt je in de webshop.