Welkom in de Webshop. Kijk lekker rond. Om het je makkelijk te maken is de webshop verdeeld in verschillende rubrieken. Alles Made by Kracht (op een enkele uitzondering na).

 

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn praktijkruimte opnieuw ingericht. Al mijn mooie handgemaakte spulletjes, sieraden en steentjes hebben daar nu ook een plekje gekregen. En is nu een mini winkeltje geworden.

Wil jij een keer komen kijken en misschien wat leuke cadeautjes uitzoeken, maak dan even een afspraak. Dan kan via mijn agenda of je kunt mij een berichtje sturen via Whatsapp. Bellen mag natuurlijk ook altijd. 

 

Kracht

Kruiden

Heks en Magie

Sieraden

Hangers

Doeken


Cadeaubon

€ 10,00

Cadeaubon

€ 10,00

Een cadeaubon voor een healing of reading. Kom tot rust, herstel en vindt troost en geruststelling. Of kies een leuk cadeautje van Made by Kracht. Dat kan via de webshop, een bezoek aan het atelier of tijdens een markt/festival. 

Bij opmerkingen kun je laten weten voor wie de kaart bestemd is en van wie afkomstig. Je kunt de kaart ook op laten sturen naar een ander adres met een persoonlijke boodschap erbij. 

 

Bij de aanschaf van een door mij gecreëerd krachtvoorwerp ga je er automatisch mee accoord dat je deze op geen enkele wijze aanpast, toevoegen maakt en op welke andere manier veranderd en voor eigen gewin doorverkoopt. Tenzij met uitdrukkelijke toestemming.