Welkom in de Webshop. Kijk lekker rond. Om het je makkelijk te maken is de webshop verdeeld in verschillende rubrieken. Alles Made by Kracht (op een enkele uitzondering na).

 

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn praktijkruimte opnieuw ingericht. Al mijn mooie handgemaakte spulletjes, sieraden en steentjes hebben daar nu ook een plekje gekregen. En is nu een mini winkeltje geworden.

Mijn winkeltje is iedere dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Je kunt dan langskomen als je op zoek bent naar een leuk cadeautje. Je kunt een edelsteentje uitzoeken of laten pendelen. Ik heb leuke sieraden en uiteraard kun je ook een kruidenreading laten doen.

Dus iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 is Made by Kracht open!

(Wil je op een ander moment langskomen, maak dan even een afspraak.)

 

Ik heb al weer zo'n geweldig idee voor de adventskalender 2023!

Ik ga wel een tipje van de sluier onthullen ... Want er is keuze!. De adventskalender is deze keer een altaarkistje. En die heb ik in twee soorten. De ronde en het naaikistje.

Het ronde kistje is 20cm. hoog en 10cm. in doorsnede.

Het naaikistje is 18 x18 x10 cm. 

 

En zoals altijd hoofdzakelijk alles handgemaakt door Made by Kracht (Karin)

Dus wil je deze adventskalender ontvangen .... Je weet wat je te doen staat!

Ik ga de adventskalender half november versturen. 

Je kunt tot 31 oktober bestellen. De pre orders moeten dan ook betaald zijn. 

Kracht

Kruiden

Heks en Magie

Sieraden

Hangers

Doeken


Cadeaubon

€ 10,00

Cadeaubon

€ 10,00

Een cadeaubon voor een healing of reading. Kom tot rust, herstel en vindt troost en geruststelling. Of kies een leuk cadeautje van Made by Kracht. Dat kan via de webshop, een bezoek aan het atelier of tijdens een markt/festival. 

Bij opmerkingen kun je laten weten voor wie de kaart bestemd is en van wie afkomstig. Je kunt de kaart ook op laten sturen naar een ander adres met een persoonlijke boodschap erbij. 

 

Bij de aanschaf van een door mij gecreëerd krachtvoorwerp ga je er automatisch mee accoord dat je deze op geen enkele wijze aanpast, toevoegen maakt en op welke andere manier veranderd en voor eigen gewin doorverkoopt. Tenzij met uitdrukkelijke toestemming.