Traject spirituele ontwikkeling

 

De eerste ervaringen met spiritualiteit stelt je vaak voor verrassingen. Je ervaart iets als een aanwezigheid, een gevoel, een geluid of een geur die er niet is. Je bent extra gevoelig voor energieën, gevoelens, gedachten en ideeën van jezelf en anderen. Je gaat je onbegrepen, onevenwichtig, en in de war voelen.


Hoe ga je om met deze gevoelens, waar komen ze vandaan, wat kun je ermee en hoe kun jij jezelf beschermen. En nog belangrijker hoe kom je in balans met de grote invloed van de geestelijke wereld om je heen. Met wie kun je er over praten en durf je dat wel?


Wil je uitleg, ervaringen delen, leren om te gaan met alles wat er op je afkomt? Maar ook, wat kun je ermee?


Het traject Spirituele ontwikkeling kan je helpen in balans te komen met de spiritualiteit. Het brengt rust om te ervaren, en neemt een stukje angst voor het onbekende weg. Onder begeleiding meer leren over jouw spirituele zijn? Wat kun je doen om te groeien, te ervaren?


Met humor, begrip en ervaring kan ik je begeleiden in dit proces.


Dit traject bestaat uit 5 workshops waarin je leert wat spiritualiteit is en wat het voor jou betekend. Het werkboek krijg je toegestuurd per mail. Je werkt op je eigen tempo de workshops door. Duidelijke uitleg en oefeningen. Heb je een workshop gemaakt dat hebben wij even een videocall om vragen te beantwoorden en de volgende workshop voor te bereiden.


De onderwerpen zijn:
Workshop 1 Aarden, Beschermen, Mediteren
Workshop 2 Reinigen van jezelf en je omgeving met behulp van kruiden en klanken
Workshop 3 Intuïtie (leren herkennen en erop vertrouwen)
Workshop 4 Divineren (werken met kaarten, pendel, foto's, etc.)
Workshop 5 Werken met energie (chakra’s en meridianen)


Afsluitend videocall (waarin we alles wat we geleerd hebben nog eens doornemen, vragen kunnen stellen en oefenen).


Het hele traject kost € 150,00 inclusief begeleiding.


Wil je het traject in mijn praktijk komen doen? Alleen of samen met anderen? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.