Een vloek van Zwarte magie

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 09:36

Wat is een vloek? En wat is zwarte magie?

De manier waarop je over mensen denkt heeft veel kracht. Gebruik je dit negatief dan ontstaat er negatieve energie, die de ander kan beïnvloeden. De effecten van deze negatieve energie kunnen aanvoelen als een vloek. In de zwarte magie wordt deze negatieve energie bewust en gericht toegepast.

Heb je het gevoel dat er veel mis gaat in je leven en je weet niet waardoor, dan zou het kunnen zijn dat er negatieve energie (vloek) jouw kant op komt.

Of deze energie bewust of onbewust naar je toe is gekomen, met reinigende rituelen, positieve energie en een spiritueel healer kan deze negatieve energie ontkracht worden.

Hoe weet je dat je “vervloekt” bent?

Bekijk de reden waarom dit gebeurt. Meestal is het een bekende, die jou iets wilt laten doen of voelen. Bijvoorbeeld verliefd worden,  verdrietig zijn, meer zorgzaam zijn (en dan in het bijzonder voor die persoon). Iemand kan heel boos zijn waardoor de negatieve energie iets dreigends krijgt. De energie kan ervoor zorgen dat je ongeluk ervaart.

Iedereen heeft wel eens te maken met ongeluk in zijn leven. Maar ben je er echt van overtuigd dat het door negatieve energie komt, dan kun je de volgende technieken gebruiken dit te doorbreken. Wees er ook van overtuigd dat niemand je echt kwaad kan doen op afstand. Je kunt je beschermen voor negatieve energie met een aantal technieken en rituelen. Ook de negatieve energie die naar je toegekomen is kan je van je afzetten.

Een amulet

Draag een amulet bij je die je kan beschermen en de negatieve energie kan doen afnemen. Dit kan van alles zijn, als het maar een speciale betekenis voor je heeft. Bijvoorbeeld een ring van je overleden oma, een mooie steen die je gevonden hebt in het bos. Als het maar positieve herinneringen met zich mee draagt. Draag dit amulet altijd bij je.

Kruiden

Je kunt jezelf reinigen en de energie laten afnemen met het gebruik van kruiden. Neem een bad met zout en reinigende kruiden. Je kunt het zout en de kruiden ook in een washand stoppen en deze meenemen onder de douche (leg het washandje op je hoofd).

Je kunt hier de volgende kruiden voor gebruiken:

  • Marjolein
  • Basilicum
  • Bijvoet
  • Patchouli
  • Vetiver
  • Alsem
  • Witte Salie

 

Dezelfde (gedroogde) kruiden  kunnen ook gebrand worden voor een zuiverend effect. Het is niet noodzakelijk om ieder kruid op de lijst te gebruiken, maar neem er zoveel als je kunt en bind ze samen. Bind de bundel samen met een stuk touw, en steek het dan aan (bij voorkeur buiten of op een veilig oppervlak). Tegen de tijd dat de bundel opgebrand is, zal de rook ervoor hebben gezorgd dat de energie gezuiverd is.

Bijvoet, Alsem en Vetiver  kun je in een klein zakje bij je dragen. Deze kruiden zijn zeer krachtig en zullen je beschermen.

Positieve energie

Gebruik positieve energie om de negatieve energie tegen te gaan. Kom je de persoon tegen die je er van verdenkt (of misschien heeft deze het wel gezegd) heel negatief over je te zijn/denken, blijf dan positief. Probeer het voor elkaar te krijgen dat jullie samen lachen. De kracht van de negativiteit zal dan afnemen.

Om je tegen negativiteit te beschermen kun je een confirmatie (spreuk) uitspreken. Een voorbeeld is deze (hierbij kun je een kristal in je handen houden):

“Muur van Kristal sluit je om mij heen en laat niets door dan licht alleen”.

Spiritueel healer

Heb je echt het gevoel dat het allemaal niet werkt, dan kun je altijd de hulp inroepen van een spiritueel healer.  Deze kan je helpen met het uitvoeren van een aantal rituelen zodat ze nog krachtiger wordt en meer beschermd.

Wil je hiervoor een afspraak met mij maken? Dat kan via het contactformulier op mijn website www.karinovinge.nl, via Messenger van facebook of via telefoon of WhatsApp.: 06-42570299.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.