Healing op Afstand

 

Energetische therapie kan ook op afstand! Hoe gaat dat in zijn werk:

Voor de gemaakte afspraak stuur ik je een berichtje wat je kunt doen om je voor te bereiden. Ontspannen zitten of liggen en een rustig muziekje. Op de afgesproken tijd stem ik mij op je af en maak een energetische verbinding. Net zoals bij een fysieke behandeling kun je van alles of niets ervaren. Je kun tintelingen/rillingen, warmte/kou ervaren. Maar je kunt ook merken dat je lichaam alle spanning/boosheid/bezorgdheid van de afgelopen tijd loslaat en dat je heerlijk wegzakt in je stoel of matras/matje. Lichamelijke klachten zal ik ook meenemen in de healing. Jij laat bewust of onbewust toe wat er gebeurd en je krijgt niet meer dan wat jij kan verdragen. .

De behandeling duurt 45 minuten. Ik zal duidelijk de energetische verbinding verbreken. Misschien voel je dat ook. Maar misschien is het handig om even een wekker te zetten. Na de behandeling stuur ik je nog even een berichtje om te vragen hoe het met je gaat. En een meditatie om energie te ontladen en weer op te laden. Een heerlijke afsluiting van deze healing. 

 

 

Een paar reacties:

"Hoi Karin, ik was heel ver weg …. net terug … ben heel rustig van binnen. Na een minuut of 10 kwam de hittegolf, wat tranen en daarna alleen maar rust."

 

"Heel mooi dat dit allemaal kan, want het begon met druk op mijn hoofd, daarna voelde ik mijn handen, van mijn handen voelde ik mijn benen en daarna voeten het leek wel alsof ze aan de grond vast zaten als magneten. En aan het einde voelde ik mijn hart. Super fijn Karin. Ontzettend bedankt 🙏🏼"

 

"Ik was heel sceptisch, maar wauw wat een geweldige ervaring!"

 

"Ik voel mij rustig & moe. Precies om 20.31 uur werd ik ‘wakker’ en tegelijk viel mijn muziek stil en box uit terwijl de batterij niet op is, alsof de energie het deed."

 

"Hoi Karin,
Ik vond het een unieke belevenis en voelde de healing
Ik voel mij blij en positief aan het einde..
Begin was moeilijk..
Ik hoop dat jij het ook goed heb ervaren..
Ik zal je meditatie vaker gebruiken om tot rust te komen..
Bedankt en tot gauw.
🍀🙏🏾"