Wat doe je!

 

 

 

Ik krijg zo vaak de vraag “Hoe doe je dat nou?” , “Hoe kies je de kruiden?”, “Hoe kan het, dat je dat weet?”, “Hoe kan je healing op afstand geven”?


Ik zeg altijd dat weet ik eigenlijk niet, maar zo langzamerhand heb ik daar wel een idee over gevormd. En kan ik het inmiddels ook wel wat beter uitleggen. Dus hier komt ‘ie ….


Tijdens het afstemmen op een persoon voor bijvoorbeeld een (kruiden)reading of tijdens een behandeling maak ik contact met het energieveld van mensen. Dit energieveld bevat informatie op fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen. De energie stroomt of wordt onderdrukt, er worden ervaringen in opgeslagen uit het verleden en het heden. Ook kan daaruit gelezen worden wat de potentie voor de toekomst is.


Door in te voelen op verschillende energetische lagen kun je een breder en dieper inzicht geven op situaties. Deze inzichten worden als het ware vertaald naar je huidige situatie.
Ook je hogere bewustzijn heeft invloed op je energetische veld. En dus kun je ook op zielsniveau voelen waarmee iemand worstelt, moeite mee heeft, verdrietig is, of juist heel goed in zijn/haar vel zit. Je maakt een vertaalslag van het zielsniveau naar het dagelijkse niveau.


Natuurlijk kan dit niet “zomaar”. Ik moet mij afsluiten van de dingen die om mij heen gebeuren. Ik moet de focus bij de ander leggen en zorgen dat ik zuivere, liefdevolle en heldere informatie kan geven. Door goed te aarden, de energie te laten stromen kan ik begrijpelijke, resonerende informatie doorgeven, zonder invulling of oordeel. Ik ben wie ik ben en dus zal ik mijn “kleur” meegeven aan de reading. Uiteindelijk ben ik degene die de vertaalslag moet maken, met mijn achtergrond met mijn ideeën.


En op deze manier geef ik ook healing. In het energieveld voel ik waar de stroming is en waar de blokkades zijn. En dat voel ik als iemand om mijn tafel ligt, in de stoel voor mij of in een ander huis, stad, land, werelddeel.


Alles is mogelijk. De energie gaat daar waar het nodig is!


Heb je vragen? Stel ze gerust!
Heb je mijn hulp nodig? Maak een afspraak!

 

Karin Ovinge
©2020

 

Reactie plaatsen

Reacties

Karin Ovinge
4 jaar geleden

Hoi Ellen,

Ik heb je inmiddels een mail gestuurd. Veel kracht gewenst met de zakjes!

Groet,

Karin

E. Kelder
4 jaar geleden

Hallo Karin,

wij, ik en mijn zoon, waren vanmorgen op de beurs bij u in blokker.
We hebben daar beide een kruidenzakje laten maken, alleen de uitleg erbij ben ik voor een deel kwijt. Dus daar waar de kruiden bij helpen. Kunt u mij die, hopelijk, per mail toesturen. Of een site waar ik het zelf kan opzoeken en nalezen.
Ikzelf heb de kruiden : Meidoorn, heermoes, rozenblaadjes, eucalyptus en salie gekregen.
Mijn zoon : rozemarijn, basilicum, brandnetel, lavas en valeriaan.

Met vriendelijke groet,

Ellen Kelder