Waarom ik doe wat ik doe

Het is een gift die ik heb gekregen, waarmee ik mensen en dieren kan helpen.

Pijnklachten, psychische problemen, onrust reageren op een behandeling met energie.
Het is gaaf om te zien dat iemand moeizaam binnenkomt en recht weer naar buiten gaat.
Het is gaaf om te horen dat iemand in een hele zware periode zit, maar weer het licht kan zien.
Het is gaaf dat mensen met ASS graag bij je komen, omdat het ze rust geeft.
Het is gaaf om te weten dat mensen met chronische aandoeningen als fibromyalgie met een behandeling weer even een paar weken vooruit kunnen.

Buiten de gave, heb ik, nadat ik te horen had gekregen dat ik mijn baan ging verliezen, een aantal opleidingen gedaan. Na lange tijd weer een aantal jaren naar school. Het heeft mij enorm geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling en mij doen realiseren dat dit echt is wat ik de mensen wil geven. Ik heb de smaak te pakken en doe nu regelmatig leuke cursussen ter aanvulling van mijn gave. Samen vormt dit een prachtige en intuïtieve behandeling.

Omdat ik mij steeds meer ontwikkel geef ik inmiddels ook readings en reinigingen. En heb ik mij ook verdiept in kruiden waarmee ik de behandeling met energie kan ondersteunen. Kruiden in een zakje bij je dragen, wierook branden of thee maken.

Ik vind het ook heerlijk om mijn kennis over te dragen. Dus workshops en spirituele bijeenkomsten maken ook onderdeel uit van waar ik mij mee bezig hou.

Het maakt mij nederig te weten dat mensen en dieren op deze manier geholpen kunnen worden. De verbazing dat het echt werkt. Geweldig!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.