Stilte

 

Wat doet Stilte met je. Met je hoofd, je lichaam.


Enige maanden geleden stelde mijn lieve vriendin/collega Inge Koning voor om samen Stilte wandelingen te gaan organiseren.


De eerste wandeling met z’n tweeën om de wandelplek te ontdekken en ook in stilte te wandelen, viel niet mee. Ik ben gewend meteen te delen, dus ook de mooie dingen die ik zag. Of ook zo iets, de mensen te groeten die ik tegenkwam.
Inge liep stug door. Gaf geen gehoor en bleef in zichzelf. Knap vond ik dat.


4 Wandelingen in de winterperiode, met ieder zijn eigen verbonden onderwerp. Nadenken over een onderwerp zorgt ervoor dat je stil wordt. Tussendoor een mooi vuur om in te staren en een ritueel te delen. Of als het vuur niet mogelijk was, door het wilde water, staren naar het natuurgeweld. Daar word je nog stiller van. Je lichaam veranderd mee, en komt tot rust. Je gedachten worden stil. Beide krijgen rust.


De laatste wandeling heeft bij mij en alle mede wandelaars een diepe indruk achter gelaten. Bij een zeer klein vuurtje, i.v.m. de wind kregen we het grote vuur niet aan, hebben we een prachtig ritueel gedaan. “Wat is jouw krachtwoord voor dit jaar.” En deze door de andere deelnemers terugkrijgen. Ik wens jou voor 2018 ………..


Er ontstond een mooie krachtzin en die wil ik jullie graag meegeven:


Met oprechte belangstelling leven in verbondenheid, met compassie en liefde.


Karin Ovinge
Februari 2018

 

Volgend winter gaan wij Karin Ovinge, energetische therapeut en Inge Koning van Inge’s Zen Zone weer mooie wandelingen organiseren. Hou de evenementen in de gaten, “Rondje om de Vuurtoren” gaat in november weer van start.
https://www.facebook.com/inge.spiritueelconsulent/
https://m.facebook.com/Karin.therapeut/

 

Update november 2019

Vanaf winter 2019/2012 Zal Inge Koning deze wandelingen organiseren.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.