Mijn lijntje met boven

Het spirituele pad. Ja, daar heb ik al eens een stukje over geschreven.

Dat pad zorgde er voor dat ik merkte dat ik tijdens het geven van behandelingen dingen kon vertellen die ik eigenlijk niet kon weten.

Ga ik dat zeggen, geloof ik het zelf, waar komt dit vandaan, mensenkennis misschien?

 

 

Op een gegeven moment kreeg ik de zekerheid dat ik helderwetend ben en dat de informatie die ik door kreeg klopte. Ik heb vertrouwen gekregen omdat ik de gedachtes die ik kreeg, het weten toch ging delen. En soms is dat moeilijk want wat zeg je, hoe interpreteer je wat je binnen krijgt, hoe vorm je dit zo dat de boodschap goed overkomt. Onzeker als het toch niet helemaal klopt maar uiteindelijk wel.


Zoals die keer bij een fotoreading:
Ik: “Dit zijn je vader en je broer”?
Zij: “Nee”
Ik: “………. “
Ik: “Is dit de man, die jou heeft opgevoed vanaf dat je heel klein was en zijn zoon met wie je opgegroeid bent?”
Zij: “Ja”
Ik: “Hij ziet jou als zijn dochter en jij ziet hem als je vader?”
Zij: “Ja”

 

Ik denk dat het goed is om een stukje onzekerheid te houden. Het houdt je scherp en het zorgt er voor dat je ook van het lijntje met boven duidelijke antwoorden krijgt. Als ik niet snap wat er bedoelt wordt vraag ik om duidelijkheid. Ik krijg dan vaak meer informatie, maar ook af en toe “dat hoef jij niet te snappen, zeg het nou maar gewoon”.


Nu heb ik het lichamelijk contact niet meer nodig om informatie over en voor iemand binnen te krijgen. Ik kan tegenover iemand zitten en ik kan er op vertrouwen dat het gebeurd. Ik kan naar een foto kijken en ik kan erop vertrouwen dat er informatie komt. Ik kan een voorwerp vasthouden en ik weet hoe en waarom.


Altijd zal ik voorafgaand aan een behandeling of reading de vraag aan het universum stellen: “Wat kan ik vandaag voor ……. betekenen” en “Graag ontvang ik jullie hulp”.


Mijn Lijntje met boven, nog relatief nieuw maar steeds meer vertrouwd.

 

Karin Ovinge
Januari 2018

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.