Je eigen Pad


Laatst kreeg ik een ingeving, zoals ik die wel vaker krijg. Ik heb daar een mooie quote van gemaakt en gepost op facebook. Blijkbaar moet daar goed over nagedacht worden, want hoewel ik veel likes krijg op berichtjes heeft deze niet zo veel gedaan. Denk ik dan. Maar is dat ook zo? Of heeft het iets geraakt bij mensen en was het te confronterend?

Ik bevind mij sinds een paar jaar op het spirituele pad. Het is een hele zoektocht, maar wel mijn zoektocht. Ik laat mij inspireren door mensen, ik luister een poosje naar ze en ik laat mij een poosje begeleiden en richting geven. Maar wat ik vooral doe is naar mij zelf luisteren. Voelt dit licht of voelt dit zwaar. Wordt ik hier blij van of niet. Uiteindelijk bewandeld iedereen zijn eigen pad. Soms wandel ik een stukje met iemand mee en soms wandelt er iemand met mij mee. En wat ook heel fijn is als je samen wandelt en elkaar kunt inspireren.

 Karin Ovinge

Januari 2018

 

Hieronder kun je reageren op de blog.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.