Ik weet het!


Je hebt een voorspelling ontvangen (via kaartleggen, medium, enz.), je had een voorspellende droom, of je voorvoelt iets door je helderwetend-/heldervoelend-/helderziendheid.

 


Voorspellingen blijven voorspellingen. Net als het weerbericht. Er hoeft maar iets te veranderen in het heden en de voorspelling veranderd ook. Het is alleen lastig om te weten wat de verandering te weeg kan brengen. Er alles aan doen om het te voorkomen of te bewerkstelligen werkt niet. Je kunt ook niet voorkomen dat het gaat regenen. Er is meer voor nodig. Bij voorspellingen kan er ook nog een stukje Karma mee spelen. Ergens in je leven heb je deze ervaring nodig. Is het niet nu, dan op een ander moment. De Law of Attraction speelt ook nog mee. De angst of verwachting die je voelt voor iets dat voorspelt is en misschien gaat plaatsvinden is zeer aantrekkelijk.


De twijfel die ontstaat door voorspellingen is voor veel mensen lastig. Net als het weerbericht. Trek ik een regenjas aan, neem ik een paraplu mee, is een zomerjurk genoeg of toch een jasje mee? De beslissing die je neemt bepaald hoe je de voorspelling ervaart. Wordt ik nat, krijg ik het koud, neem ik overbodige balast mee?


Natuurlijk zijn er andere ervaringen en meningen over voorspellingen. Iemand kan veel voorspellende dromen hebben en die komen vaak uit. Dat kan, maar vaak is niet te voorspellen wanneer en in welke vorm precies.


Bij voorspellingen is het vooral zaak er niet naar te gaan leven. "Het zou kunnen gebeuren."

 

Karin Ovinge

Februari 2018

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.