Denken met je hart

 

 

 

Ik ben nu al een poosje bezig met mijn praktijk. En ik bedacht ik laat mij teveel beïnvloeden en ik moet nodig terug naar mijn roots. Waarom reageert er niemand op de trainingen die ik aanbied? Nou, gewoon, het is niet mijn ding. Iedereen bied dit aan, dus ik ook? Online trainingen, loopt ook niet. Maar is ook iets wat mij geadviseerd is. Klopt, bij online trainingen genereer je ook inkomsten als je even niet kan werken. Maar dan moet het wel een training zijn die je zelf leuk vind en je er goed bij voelen.


Dus terug naar de roots. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen door behandelingen (op mijn eigen eclectische manier), huiscleanings en af en toe een reading en kaartlegging. Workshops met en over de kruiden en maken van smudgesticks. Korte workshop over de chakra's. Heerlijk om te doen. De krachtvoorwerpen die ik maak? Ook geweldig. 

Dus werkt het als je iets doet wat eigenlijk niet bij je past? Haal je daar energie uit, maak je jezelf en anderen blij? Nee!
Blijf dicht bij jezelf en doe de dingen waar jezelf blij van wordt.

 

“Luister naar je hart, dat klopt”

 

(Er komen vast hele mooie ideeën!)

Karin Ovinge, september 2018

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.