Blij ei


Tja, daar zit je dan. Met een burn-out thuis op de bank. Hoe ben ik hier gekomen en kom ik hier ooit weer uit. Het hoofd is leeg en is bij mij in ieder geval het eerste jaar leeg gebleven. Gevoelig voor alles en iedereen kwam langzaam het besef dat de burn-out niet alleen kwam van invloeden van buitenaf, maar ook zeker door mijn hooggevoeligheid. Het oppikken van emoties van andere mensen, de sfeer in een groep, hebben een aanslag gedaan op mijn geest en gestel.


Voor het besef kwam dat ik midden in een burn-out zat, ben ik begonnen aan een opleiding magnetiseren en ontwikkelen hogere vermogens. Hoe bedenk je het zou je zeggen. Maar ja, de omstandigheden brengen je soms op vreemde paden. Het is de beste beslissing geweest in mijn leven om dit te gaan doen.


Juist door mijn burn-out stonden mijn antennes op scherp en was ik heel gevoelig voor mijn spirituele kant van mijn zijn. Je gaat tijdens zo’n periode meer nadenken over je leven, over wat wil ik en vooral wat wil ik niet en nooit meer. Maar ook het bewust worden van je mogelijkheden, de ontwikkeling van ik mag zijn wie ik ben en hoe ik ben. Loslaten van alle oude patronen die je je zelf al je hele leven hebt aangeleerd of die je aangeleerd hebt gekregen. Het geeft ruimte voor nieuwe dingen. Het leert je naar jezelf te kijken. Wat wil ik. Wie ben ik. Ik mag er zijn.


Ik heb voor mijzelf een nieuw leven opgebouwd. Leven vanuit mijn hart, gebruik makend van mijn intuïtie en mijn lijntje met boven (waarover later meer).

Ik ben nog nooit zo’n blij ei geweest.

Karin Ovinge
Januari 2018

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.