Bijwerkingen, afvalstoffen en andere shit

 

 

 

Door je hele lichaam lopen allerlei banen die verstopt kunnen raken met de stoffen die wij bedoeld of onbedoeld in ons lichaam brengen. Bijwerkingen van medicijnen is daar een groot voorbeeld van. Maar ook stresshormonen, voedsel, alcohol, suiker (de andere shit 😉).


Tijdens een energetische behandeling sta jij en je klachten voorop. De oorzaak achterhalen, de pijnklachten verhelpen of verzachten, ontspannen zodat op een makkelijkere manier met de problemen om gegaan kan worden. Medicijnen worden door artsen voorgeschreven en daar is in veel gevallen veel voor te zeggen. Denk aan de behandeling van kanker, extreme pijn klachten, astma, depressie. Vaak is de eerste stap richting de arts en de eerste stap is vaak ook het voorschrijven van medicatie.


Pffff deze blog is best lastig. Want ik ben niet tegen de reguliere geneeskunde! Ik ben voor een goede samenwerking waardoor de kwaliteit van leven van iemand beter word. Zo dat is gezegd.


En nu verder, want wat wil ik nu eigenlijk zeggen. Dat is best simpel. Een energetische behandeling kan doordat de energie weer gaat stromen zorgen dat afvalstoffen, bijvoorbeeld van chemokuren, die nog in je lichaam zitten, sneller worden afgevoerd. Je knapt sneller op, je voelt je energieker.


Ook kan een behandeling er voor zorgen dat pijnklachten verminderen en dat je bijvoorbeeld kunt minderen of stoppen met morfine of andere pijnstillers. Een behandeling zorgt er dan ook voor dat het proces van minderen makkelijker verloopt. De reststoffen zijn sneller je lichaam uit, je hebt minder last van afkick verschijnselen.

Bijwerkingen van medicatie zijn minder heftig, de energie stroomt beter waardoor afvalstoffen en stress beter je lichaam verlaten. Door de ontspanning ben je minder gefocust op je lichaam, waardoor de energie makkelijker blijft stromen.


Deze blog schrijf ik omdat ik in mijn praktijk regelmatig mensen krijg die verbaast zijn dat ze bijvoorbeeld hebben kunnen minderen met hun medicatie, dat ze zich veel energieker voelen, dat ze minder stress hebben. Dat de behandelingen werkt voor hun problemen, hun ziek zijn, hun angsten. Maar ook dat in overleg en samenwerking met artsen veel aangepast kan worden, waardoor de kwaliteit van leven verbeterd.

 

En dan nu: Ik ben geen arts ….. dus altijd in overleg met je arts aanpassingen doen aan je behandelplan/medicatie.

 

Karin Ovinge
Januari 2020

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.