Home » Reading

Reading

Tegenwoordig hebben mensen wel een vaag idee wat een reading is door tv programma’s als Derek Ogilvie en Long Island medium. Er zijn 2 soorten readings. De readings zoals in de tv programma’s, gaat vaak over het contact maken met overleden en zijn een steun voor de achterblijvers. Feiten die controleerbaar zijn, zijn hierbij belangrijk en leveren het bewijs dat het leven na de dood verder gaat. Hierbij kunnen ook foto’s en voorwerpen gebruikt worden.
Een andere vorm van reading is het contact maken met de Ziel. Dit is bedoeld om mensen verder te helpen in hun huidige leven. Omdat je als reader je je richt op de ziel van de readee krijg je informatie die op dat moment van belang is. Belangrijker dan feiten is dat de readee zich herkent in het verhaal. Emotionele blokkades kunnen hierdoor aangeraakt en geheald worden.
Komt er tijdens de reading wel feitelijke informatie voorbij zoals: “Je vader was alcoholist”, dan is dat omdat dit samenhangt met de overtuigingen en emoties waar de readee op dat moment me zit en hierdoor niet verder komt in zijn leven.
De energie die vrijkomt tijdens een reading werken nog lang door en zetten je niet alleen mentaal maar ook emotioneel in beweging. Je komt tot nieuwe inzichten die je samen met je ziel hier op aarde op weg kan helpen. Maar jij moet dat doen.

Persoonlijke reading

Kom je voor een persoonlijke reading bij mij (of soms kan het ook bij iemand thuis) dan zal het in eerste instantie een reading op Zielsniveau zijn. Is het belangrijk voor de reading dan komen ook de “spirits” erbij en die kunnen je een steuntje in de rug geven. Heb je behoefte aan contact met de overledenen dan kunnen we ons ook daar op richten en contact maken.

Foto reading

Een foto reading gaat via de mail.
Een foto kan gelezen worden van jezelf of van iemand anders die nog leeft of van iemand die overleden is.
Verder werkt het hetzelfde als bij een reading. Ik zal dus laten weten wat ik door krijg, en dit opschrijven, Ik mail dit als pdf naar je toe.
Wil je een foto laten lezen dan moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen: iemand moet er alleen op staan, en het liefst naar voren kijken. Wil je iemand laten lezen die nog leeft, dan heb je daar toestemming van die persoon voor nodig.
Wil je een foto reading aanvragen, neem dan contact met mij op via een berichtje of telefoon en dan hoor je de verdere details.

Huiskamer of groepsreading

Tijdens een huiskamer reading word door de gastvrouw/heer familie, vrienden, bekenden uitgenodigd om een reading bij te wonen. Tijdens deze reading zal het dan hoofdzakelijk gaan om overledenen. De aanwezigen mogen foto's en voorwerpen van de overledenen meenemen. Maar dit hoeft niet.
Een huiskamer reading is tot maximaal 10 personen.