Home » Reading

Reading met Kruiden


Ieder kruid heeft zijn eigen kracht en werking. Door mij af te stemmen op jouw energie kies ik intuïtief 4 à 5 kruiden uit. Ik leg uit wat de kracht is van het kruid, waarom ik het voor je gekozen heb en wat de samenhang is tussen de verschillende kruiden. De kruiden krijg je mee in een jute zakje die je bij je kunt dragen. De kracht van de kruiden werken in op je gestel en je geest/ziel. Het zakje kun je ook onder je hoofdkussen leggen. Samen kunnen we ook nog een steentje uitkiezen om de kracht van het zakje te ondersteunen. We maken samen een affirmatie die je samen met de kruiden kunt gebruiken om jou tot steun te zijn. Een voobeeld van een affirmatie is "Ik ben blij met wie ik ben"  of  "vandaag mag ik zijn wie ik ben" .

Ik kan ook een kruidenwierrook maken specifiek aan de behoefte van het huis/bedrijf/praktijk. Deze kruiden gebruik je in een oliebrandertje. De warmte van het waxinelichtje zorgt ervoor dat de kracht van de kruiden hun werk kunnen doen. Zo breng je bijvoorbeeld rust en harmonie in huis of concentratie en creativiteit in je bedrijf.

Voor een kruidenreading kun je een afspraak maken om in mijn praktijk te komen. Ik kan mij ook afstemmen op de energie van iemand a.d.h.v. een foto. Dit kan zowel in de praktijk als digitaal. 

Ik ben ook regelmatig op markten en beursen waar ik een korte reading geef en een krachtzakje of wierrook maak.