Cleaning

Energetisch reinigen van huis, bedrijfspand en aura.
Ieder huis (of bedrijfspand) heeft een geschiedenis die sporen van oude energie nalaat en anders wel de plek waarop het gebouw staat. Alle gebeurtenissen die een huis of plek heeft meegemaakt, laten sporen na. De staat waarin ons huis zich (energetisch) bevindt kan grote invloed hebben op onszelf en ons leven.
Achtergebleven energie van vorige bewoners hebben invloed op jouw als nieuwe bewoner. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan negatieve energieën van anderen (bv. Overleden mensen) of negatieve gebeurtenissen die in en rond het huis hebben plaatsgevonden. Ook kan het zijn dat er spullen in huis zijn gebracht met een energetische lading.
Ook bedrijfspanden waar veel gebeurt is/problemen zijn geweest zijn energetisch belast. Om een frisse start te maken en succesvol te zijn is het verstandig om ook je pand energetisch te zuiveren.
Zelf kun je ook openstaan voor de energie van je omgeving en meenemen naar je huis. Ook de energie die al in het huis is kan aan jou blijven plakken. Daarom is het zuiveren van je aura tegelijk met je huis belangrijk.
Aan welke klachten kun je denken? Je word zonder reden heel erg verdrietig, boos, bang of overdreven blij, je slaapt slecht, je zoekt vaak ruzie, je bent onrustig, je voelt je leeg (hebt nergens zin in), hoofdpijn, je niet veilig/prettig voelen, je niet kunnen concentreren.
Vaak word bij het energetisch reinigen gebruik gemaakt van witte salie. Dat is niet genoeg. Witte salie veroorzaakt een schrikreactie, waardoor het lijkt of de energieën verwijderd zijn. Vul je deze ruimte niet met een nieuwe zuivere energie dan zal de ruimte al snel weer gevuld zijn met de oude en zelfs nieuwe negatieve energie.
Witte salie is daarom alleen een hulpmiddel. Mooier vindt ik om een ruimte te reinigen met geluid en daarna een intentie van zuivere energie te zetten. De ruimte wordt dan meteen weer gevuld en zal niet meer openstaan voor de oude of andere negatieve energie.

Kruiden cleaning/healing

Steeds vaker heb ik het gevoel dat ik meer wil doen voor het huis en de bewoner(s). Vaak word er verteld wat er aan de hand is een speelt binnen het gezin waar ik naar toe ga of ik voel dat aan bij binnenkomst.. Ik neem kruiden mee die ik samen met de reinigende salie kan branden.
Is er veel ziekte binnen het gezin dan brand ik bijvoorbeeld Karwij mee of bij iemand die altijd moe is Rozemarijn. Voor iemand die troost nodig heeft Benzoë.
Ik kan dan ook een buideltje met de kruiden achterlaten, die op het lichaam gedragen kan worden. Door de warmte geven de kruiden hun geur en kracht af. Dit kan ook heel behulpzaam zijn in bijvoobeeld perioden van spanning, concentratie en spanning bij examens, verdriet na overlijden. Weer een erg leuke toevoeging, waar ik in ieder geval heel vrolijk van wordt!