Home » Webshop Kracht - Kruiden, Voorwerpen en Sieraden

Ik ben van 18 september 2020 t/m 2 oktober 2020 niet in de gelegenheid jouw keuze op te sturen. Ik heb mij terug getrokken op de Veluwe en ga genieten van een korte periode van rust. Uiteraard kun jij je keuze alvast maken! 

 

Wat is een krachtvoorwerp?

Een krachtvoorwerp is een voorwerp die gemaakt is met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld het versterken van je zelfvertrouwen, bescherming voor ongewenste energie, of openheid en verbinding in relaties.

Een krachtvoorwerp heb je in verschillende vormen, een powerstick, vaak gebruikt als talkingstick of om ceremonies mee vorm te geven, amuletten gevuld met kruiden en steentjes, edelstenen in sieraden. Maar ook de smudgeveren en smudgekruiden zijn krachtvoorwerpen om nieuwe energie te geven aan gebouwen, mensen en voorwerpen.

Alle materialen die gebruikt worden, komen uit de natuur of zijn met zorg gekocht. Alle bomen, planten, dieren, schelpen hebben hun eigen specifieke kracht (energie) en worden met zorg uitgezocht om met een specifiek doel gebruikt te worden. Door de krachtvoorwerpen bij je te dragen, te gebruiken of in je huis te plaatsen, zal de energie je helpen in heel veel verschillende situaties.
De krachtvoorwerpen worden opgeladen met energie. Dat kan de energie van de maker zijn of van de gebruiker. In eerste instantie zal de energie door mij zijn meegegeven. Dit is zuivere positieve energie. Zodra jij ermee gaat werken of gebruiken, kun jij jouw eigen energie eraan mee geven. Heel eenvoudig door een intentie te zetten.

Wil je meer informatie of een keer komen kijken, neem dan contact met mij op.

 

Maak hier je keuze:

 

Dromenvanger waarin de 4 elementen Aarde (Gaia hanger), Lucht (Veren), Water (Schelp) en Vuur (Wierook kegeltje branden in schelp) vertegenwoordigd zijn. 

 

Zodra je deze shacker vastpakt voel je de liefevolle lichte energie stromen! 

Schaker van koehoorn en huid van de afrikaanse geit! Diverse veren. 

Het oerritme, fijn tijdens het zingen van mantra's of ter ondersteuning van meditaties. Heerlijk rondom een kampvuur tijdens een drumcirkel. 

 

Wil je het geluid horen. Stuur mij dan even een berichtje!