Home » Webshop Kracht - Kruiden, Voorwerpen en Sieraden

Tot en met 27 november Black Friday korting van 20% vanaf    € 15,00. Met uitzondering van de adventskalender omdat daar al veel korting op gegeven wordt. Gebruik de code BLACKFRIDAY2020

 

Wat is een krachtvoorwerp?

Een krachtvoorwerp is een voorwerp die gemaakt is met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld het versterken van je zelfvertrouwen, bescherming voor ongewenste energie, of openheid en verbinding in relaties.

Een krachtvoorwerp heb je in verschillende vormen, een powerstick, vaak gebruikt als talkingstick of om ceremonies mee vorm te geven, amuletten gevuld met kruiden en steentjes, edelstenen in sieraden. Maar ook de smudgeveren en smudgekruiden zijn krachtvoorwerpen om nieuwe energie te geven aan gebouwen, mensen en voorwerpen.

Alle materialen die gebruikt worden, komen uit de natuur of zijn met zorg gekocht. Alle bomen, planten, dieren, schelpen hebben hun eigen specifieke kracht (energie) en worden met zorg uitgezocht om met een specifiek doel gebruikt te worden. Door de krachtvoorwerpen bij je te dragen, te gebruiken of in je huis te plaatsen, zal de energie je helpen in heel veel verschillende situaties.
De krachtvoorwerpen worden opgeladen met energie. Dat kan de energie van de maker zijn of van de gebruiker. In eerste instantie zal de energie door mij zijn meegegeven. Dit is zuivere positieve energie. Zodra jij ermee gaat werken of gebruiken, kun jij jouw eigen energie eraan mee geven. Heel eenvoudig door een intentie te zetten.

Wil je meer informatie of een keer komen kijken, neem dan contact met mij op.

 

Maak hier je keuze:

 

Sale!

Adventskalender - Kerst Actie

€ 63,40 € 30,00
Sale!

Adventskalender - Kerst Actie

€ 63,40 € 30,00

De adventstijd komt er weer aan. En hoe leuk is het dan om 24 keer een leuk pakje open te maken. In elk pakje zit iets op het gebied van sjamanisme of hekserij. Alles uit de webshop. 

In stel 10 pakketen samen met 24 kleine cadeautjes, dus wil je ook kans maken op zo'n pakketje wees er dan snel bij!

Totale waarde met artikelen uit de webschop € 63,40!

Sale!

Feestdagen Pakketje

€ 20,60 € 12,50
Sale!

Feestdagen Pakketje

€ 20,60 € 12,50

In dit pakketje zit een armbandje van splitsteentjes, een ketting met epoxihars, een geluksflesje gevuld met kruiden, een Paolo Santo stokje om neer te leggen en energie in balans te brengen en een heerlijk geurend  kruidenzakje voor rust en liefde. 

Het pakketje kan ik mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap opsturen. Geef dit aan bij de mededeling tijdens het afrekenen. 

Totale waarde € 20,60