Home » Tijdens Corona

Er mag weer behandeld worden in de praktijk! Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. De protocollen die ik hanteer in de praktijk kun je hier lezen. 

Tijdens Corona ……


Natuurlijk vind ik het fijn om mensen te ontmoeten en persoonlijk contact te hebben. Maar ik kan mij voorstellen dat voor sommige mensen nog niet fijn voelt om naar de praktijk te komen. Ik wil toch blijven helpen, dus nu kun je een persoonlijke reading combineren met een healing op afstand. Tijdens een videocall zal ik je een reading geven en daarna tijdens een korte geleide meditatie helpen te ontspannen. Hierna verbreken we de video verbinding en zal ik een healing op afstand geven. Na de healing hebben we nog even contact via Whatapp of Messenger.
De combinatie duurt ongeveer een uur bijelkaar en kun je via de afspraken button boeken of je kunt mij een berichtje sturen en bellen mag natuurlijk ook.

Uiteraard zijn de reading en healing ook afzonderlijk te boeken. 


Persoonlijke reading


Een persoonlijke reading, zal tijdens de lockdown via een videocall plaatvinden. Een reading zal in eerste instantie een reading op Zielsniveau zijn. Hierbij gebruik ik orakel kaarten, maar dat is niet altijd nodig. Is het belangrijk voor de reading dan komen ook de “spirits” erbij en die kunnen je een steuntje in de rug geven. Heb je behoefte aan contact met de overledenen dan kunnen we ons ook daar op richten en contact maken, eventueel met behulp van foto’s.

Healing kan ook op afstand!


Hoe gaat dat in zijn werk:
Voor de gemaakte afspraak stuur ik je een berichtje wat je kunt doen om je voor te bereiden. Ontspannen zitten of liggen en een rustig muziekje. Op de afgesproken tijd stem ik mij op je af en maak een energetische verbinding. Net zoals bij een fysieke behandeling kun je van alles of niets ervaren. Je kun tintelingen/rillingen, warmte/kou ervaren. Maar je kunt ook merken dat je lichaam alle spanning/boosheid/bezorgdheid van de afgelopen tijd loslaat en dat je heerlijk wegzakt in je stoel of matras/matje. Lichamelijke klachten zal ik ook meenemen in de healing. Jij laat bewust of onbewust toe wat er gebeurd en je krijgt niet meer dan wat jij kan verdragen. .
Ik zal duidelijk de energetische verbinding verbreken. Misschien voel je dat ook. Maar misschien is het handig om even een wekker te zetten. Na de behandeling stuur ik je nog even een berichtje om te vragen hoe het met je gaat. En een meditatie om energie te ontladen en weer op te laden. Een heerlijke afsluiting van deze healing.