Home » Kracht

Kracht - Kruiden, Voorwerpen & Sieraden


Op mijn Facebookpagina Kacht - Kruiden, Voorwerpen & Sieraden verkoop ik mijn voornamelijk zelfgemaakte Kracht voorwerpen. Neem gerust een kijkje. Onderaan deze pagina vindt je een selectie van de krachtvoorwerpen die ik heb gemaakt. 

Wat is een krachtvoorwerp?


Een krachtvoorwerp is een voorwerp die gemaakt is met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld het versterken van je zelfvertrouwen, bescherming voor ongewenste energie, of openheid en verbinding in relaties.


Een krachtvoorwerp heb je in verschillende vormen, een powerstick, vaak gebruikt als talkingstick of om ceremonies mee vorm te geven, amuletten gevuld met kruiden en steentjes, edelstenen in sieraden. Maar ook de smudgeveren en smudgekruiden zijn krachtvoorwerpen om nieuwe energie te geven aan gebouwen, mensen en voorwerpen.


Alle materialen die gebruikt worden, komen uit de natuur komen of z8jn met zorg gekocht. Alle bomen, planten, dieren, schelpen hebben hun eigen specifieke kracht (energie) en worden met zorg uitgezocht om met een specifiek doel gebruikt te worden. Door de krachtvoorwerpen bij je te dragen, te gebruiken of in je huis te plaatsen, zal de energie je helpen in heel veel verschillende situaties.


De krachtvoorwerpen worden opgeladen met energie. Dat kan de energie van de maker zijn of van de gebruiker. In eerste instantie zal de energie door mij zijn meegegeven. Dit is zuivere positieve energie. Zodra jij ermee gaat werken of gebruiken, kun jij jouw eigen energie eraan mee geven. Heel eenvoudig door een intentie te zetten.

 

Wil je meer informatie of een keer komen kijken, neem dan contact met mij op.

 

Grappige zon en wind hanger. Hang hem voor het raam en het kristal geeft zijn mooie kleuren af. De belletjes hebben maar een zuchtje wind nodig om een lief tingeltje te geven. Deze hanger is 20 cm. lang, de prijs is excl. verzendkosten.

 

excl. verzendkosten € 3,95

Muur of raamhanger
Seleniet bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen.
Turkoois brengt evenwicht in alle chakra's, brengt ze op één lijn met de bijbehorende chakralagen.
Helpt je jezelf te accepteren zoals je bent en maakt eerlijk en waarheidsgetrouw.
Turkoois brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen.
Geneest hartenpijn, stimuleert trouwe vriendschap en romantische liefde.
Turkoois beschermt je bij overgevoeligheid voor invloeden van buitenaf en is een goede beschermsteen voor kinderen, vooral kinderen die veel geplaagd worden.

De Ganzeveer helpt bij de zoektocht naar jezelf.

 

excl. verzendkosten - € 3,95

Donkerblauw met geel en kippenveren. Blauw is de helende kleur van de ziel en staat voor, wijsheid, vertrouwen, hoop, innerlijke rust, kracht en idealisme en rechtvaardigheid. Het ondersteund bij meditatie en zuivert de ziel. Geel staat voor, wijsheid, bescherming, leren, reizen, zelfvertrouwen, studie, communicatie en de geest. Geel helpt ook bij het verwijderen van negativiteit. Deze kleuren in de dromenvangers helpen je om je pad te vinden en deze vol vertrouwen te lopen.
De kracht van de kippenveren ondersteund dit proces door het geven van kracht en zelfverzekerdheid.

 

excl. verzendkosten € 7,95

Turqoise staat voor luisteren, je tot rust brengen en je te helpen met hart en ziel. Daarom is het zo mooi dat de belletjes in deze dromenvanger deze kleur hebben. Ze laten zich horen en vragen om jouw aandacht en dat van de spirits. Dat zorgt voor een mooie wisselwerking. Ben je op zoek naar antwoorden, een nieuw begin, dan helpen kippenveren daarbij. Een prachtige combinatie met de turquoise belletjes. De schapenwol leert je het leven te accepteren zoals het is, met al zijn schoonheid en onvolmaaktheid.

excl. verzendkosten € 7,95