Home » Blog » Een vloek van zwarte Magie

Een vloek van zwarte magie

 

 


Wat is een vloek? En wat is zwarte magie?


De manier waarop je over mensen denkt heeft veel kracht. Gebruik je dit negatief dan ontstaat er negatieve energie, die de ander kan beïnvloeden. De effecten van deze negatieve energie kunnen aanvoelen als een vloek. In de zwarte magie wordt deze negatieve energie bewust en gericht toegepast.
Heb je het gevoel dat er veel mis gaat in je leven en je weet niet waardoor, dan zou het kunnen zijn dat er negatieve energie (vloek) jouw kant op komt.
Of deze energie bewust of onbewust naar je toe is gekomen, met reinigende rituelen, positieve energie en een spiritueel healer kan deze negatieve energie ontkracht worden.


Hoe weet je dat je “vervloekt” bent?


Bekijk de reden waarom dit gebeurt. Meestal is het een bekende, die jou iets wilt laten doen of voelen. Bijvoorbeeld verliefd worden, verdrietig zijn, meer zorgzaam zijn (en dan in het bijzonder voor die persoon). Iemand kan heel boos zijn waardoor de negatieve energie iets dreigends krijgt. De energie kan ervoor zorgen dat je ongeluk ervaart.
Iedereen heeft wel eens te maken met ongeluk in zijn leven. Maar ben je er echt van overtuigd dat het door negatieve energie komt, dan kun je de volgende technieken gebruiken dit te doorbreken. Wees er ook van overtuigd dat niemand je echt kwaad kan doen op afstand. Je kunt je beschermen voor negatieve energie met een aantal technieken en rituelen. Ook de negatieve energie die naar je toegekomen is kan je van je afzetten.


Een amulet


Draag een amulet bij je die je kan beschermen en de negatieve energie kan doen afnemen. Dit kan van alles zijn, als het maar een speciale betekenis voor je heeft. Bijvoorbeeld een ring van je overleden oma, een mooie steen die je gevonden hebt in het bos. Als het maar positieve herinneringen met zich mee draagt. Draag dit amulet altijd bij je.


Kruiden


Je kunt jezelf reinigen en de energie laten afnemen met het gebruik van kruiden. Neem een bad met zout en reinigende kruiden. Je kunt het zout en de kruiden ook in een washand stoppen en deze meenemen onder de douche (leg het washandje op je hoofd).
Je kunt hier de volgende kruiden voor gebruiken:


• Marjolein
• Basilicum
• Bijvoet
• Patchouli
• Vetiver
• Alsem
• Witte Salie

Dezelfde (gedroogde) kruiden kunnen ook gebrand worden voor een zuiverend effect. Het is niet noodzakelijk om ieder kruid op de lijst te gebruiken, maar neem er zoveel als je kunt en bind ze samen. Bind de bundel samen met een stuk touw, en steek het dan aan (bij voorkeur buiten of op een veilig oppervlak). Tegen de tijd dat de bundel opgebrand is, zal de rook ervoor hebben gezorgd dat de energie gezuiverd is.


Bijvoet, Alsem en Vetiver kun je in een klein zakje bij je dragen. Deze kruiden zijn zeer krachtig en zullen je beschermen.


Positieve energie


Gebruik positieve energie om de negatieve energie tegen te gaan. Kom je de persoon tegen die je er van verdenkt (of misschien heeft deze het wel gezegd) heel negatief over je te zijn/denken, blijf dan positief. Probeer het voor elkaar te krijgen dat jullie samen lachen. De kracht van de negativiteit zal dan afnemen.
Om je tegen negativiteit te beschermen kun je een confirmatie (spreuk) uitspreken. Een voorbeeld is deze (hierbij kun je een kristal in je handen houden):


“Muur van Kristal sluit je om mij heen en laat niets door dan licht alleen”.


Spiritueel healer


Heb je echt het gevoel dat het allemaal niet werkt, dan kun je altijd de hulp inroepen van een spiritueel healer. Deze kan je helpen met het uitvoeren van een aantal rituelen zodat ze nog krachtiger wordt en meer beschermd.

 

Reactie plaatsen

Reacties

R
5 maanden geleden

Hallo,

Ik heb het gevoel dat ik vervloekt ben en dat iemand voodoo in mijn eten heeft gedaan.

Ik ben sinds 5 jaar geleden ziek geworden. En sinds dien heb ik het erg moeilijk. Alles in mijn leven mislukt. Mijn gezondheid, mijn liefdesleven en mijn carriere zijn sinds 5 jaar geleden in de soep gevallen. En alles wat ik maar probeer te doen en te ondernemen mislukt. Ik verlies dagelijks heel veel bloed en de dokters kunnen niks vinden. Ik heb de hele dag last van winderigheid met slijm.

Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Toon
6 maanden geleden

Hoi mijn naam is toon riep ik heb het gevoel dat mijn gezin vervloekt is voor 3 jaar terug overleed mijn schoonmoeder na een ziektebed waar ik mijn vrouw en zoon haar tot het einde verzorgd hebben ze had uitgezaaide niet geneesbare blaaskanker.3 maanden later hoorden we dat mijn schoonvader in spanje overleden was we hebben met die man heel wat onenigheid gehad bijma 19 jaar geen contact door conflicten.mijn vrouw kreeg bij notaris dat te horen en leze wat hij altijd zei ik onterf jou 3 weken later haar eerste hersentia waar gezichtsveld aan getast was alleen met donkere bril kon ze dag licht aan daarna nog 1 x flinke hersentia ik heb vanaf eind july tot begin eerste week septemder een kind gehad ik was pap en nog hoor ik haar zeggen ik ben braaf hoef niet weg he pap.Half september was het net of iemand eenmlichtschakelaar bij haar aan klikte ik had mijn vrouw mijm zoon 20 jaar toen zijn moeder terug.vorig jaar 29 augustus heb ik zelf 2 flinke hersen infarcten gehad nu mijn zoon 22 jaar heeft door al de traumatische ervaringen ppts en zit tegen depresie aan.voor 3 wejen terug bij mijn vrouw baarmoeder en eiersyokkenkanker vastgesteld ze word binnen nu en 3 weken geopereerd .hoe weet ilk of er een vloek is of voodoo is uitgeproken of gedaan mijn vrouw heeft 1 zus zei is erfgenaam van het kapitaal maar volgens de wet heeft mijn vr ouw recht op minimaal 25 % van haar kindsdeel ik heb het gevoel dat er echt onheil is gezet op mijn gezin wat nu ???

Karin Ovinge
6 maanden geleden

Beste Toon,

Zoals je misschien al in mijn blog hebt kunnen lezen, kan het zijn dat er negatieve energie jullie kant is opgekomen. Het ligt er helemaal aan hoe je daar mee omgaat. Laat je het gebeuren of spiegel je het terug naar de zender. Je hoeft deze energie ook niet aan te nemen. Dus bedenk eens iets waarmee je deze energie terug kunt sturen. Iedereen is baas over zijn eigen leven. Neem dat recht! Naar mijn mening kan een vloek of voodoo er niet voor zorgen dat je ernstig ziek wordt. Laat jij je echter beinvloeden door die gedachten, je wordt bang bijvoorbeeld dan beïnvloed dat je weerstand en ben je bevattelijker voor allerlei lichamelijke klachten.

Bedenk een een ritueel voor jouzelf en je gezin, waarbij je alle negatieve energie terug stuurt naar de zender, en besluit dan ook om geen negatieve energie meer aan te nemen.

Succes,

Karin Ovinge

koen
10 maanden geleden

Hallo, ik denk dat ik een vloek heb als ik op kamp ben, omdat ik op groep 8 kamp mijn pols heb gebroken en toen heb ik op brugklas kamp mijn voet gebroken, ik heb ook het gevoel dat de vloek steeds erger word, want mijn pols hoefde maar 4 weken en met mijn voet moest ik een half jaar opnieuw leren lopen en ik moest 2 keer geopereerd worden. dus ik heb het gevoel dat als ik op kamp ga dat er dan een vloek hangt.

Karin Ovinge
10 maanden geleden

Dag Koen, ik denk dat je gewoon domme pech hebt. Doordat dit gebeurt is, ga jij je misschien onzeker voelen waardoor je wat onhandig wordt. Misschien ook eens laten nakijken hoe het komt dat je botten zo snel breken. Als je nog jong bent kan dat komen doordat je een periode heel snel gegroeit bent. Maar ik ben geen arts, dus praat daar eens over met je huisarts.

Karin Ovinge
10 maanden geleden

Om je zekerder te voelen kun je altijd een steen dragen. Ga eens kijken bij een stenenwinkeltje en zoek een steen uit waarvan jij vind dat deze past.

cathy
een jaar geleden

hallo ,ik heb de indruk de laatste tijd dat er een vloek op mij rust , in mijn vrienden groep heb ik de indruk dat er tegen mekaar word opgezet ,of dat we om de beurt als koppel ruzie krijgen ,ik heb de indruk dat er in ons vrienden groep een vloek hangt ,,

Karin Ovinge
een jaar geleden

Hoi Cathy, een vriendengroep die al langer bij elkaar is bouwt energie op. Een frisse wind is dan soms nodig om alles weer eens op te schudden en iedereen weer ontspannen met elkaar om te laten gaan. Trek je niet te veel aan van de groepsdruk en kijk af en toe eens in de spiegel. Jij bent goed zoals je bent. En waarom trek jij je het zo aan?

Sandy
een jaar geleden

Hallo ik denk dat ik een vloek heb op mijn liefdesleven ik ben nu enige tijd alleen en dan denk ik dat ik wat gevonden heb wat heel goed voelt en dan van de een op andere dag zien ze het ineens niet meer zitten. Wat kan ik doen ?

Karin
een jaar geleden

Dag Sandy, ten eerste is het verstandig om je overtuiging om te keren. Als jij er van overtuigd bent dat je vervloekt bent, dan is dat zo. Draai het om! Voel je vrij om van iemand te houden, maar hou ook van jezelf. Van jezelf houden is nu het allerbelangrijkste. Als jij van jezelf houdt, kan een ander dat ook!

Zohra
een jaar geleden

Hoi ik heb vraagje ben gevloekt door oom van me ex vriend ik weet niet of dat zo is of het leugen is en hoe zit het als ik vloekt wat kan zwangerschap of als ik kinderen krijg afz zohra

Karin
een jaar geleden

Beste Zohra, ik ben ervan overtuigd dat jij jezelf kunt afschermen en beschermen. Als iemand jouw een cadeautje geeft, maar je neemt hem niet aan. Van wie is dan het cadeautje? Zo werkt het ook als iemand jouw vervloekt of negatief over jou denkt of praat. Neem het niet aan. Wil je meer weten, stuur mij dan even een mailtje. Groet,

Karin Ovinge